ISO 14001

Miljø ledelsessystem

Hvorfor ISO 14001 og miljøledelse?

Med miljøledelse efter ISO 14001 bliver du i stand til at risikovurdere din organisations miljøforhold, proaktivt implementere miljø og bæredygtighed som en del af kerneforretningen og samtidig give ledelsen sikkerhed for, at jeres mål for bæredygtighed nås.

Ved at bruge ISO 14001 kan jeres arbejde med bæredygtighed, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål konkretiseres og målsættes og bidrage til at opnå de resultater, som du og din virksomhed har sat jer for. I får mulighed for at fokusere på de væsentligste miljøforhold i virksomheden, sikre reduktion af miljøpåvirkningen, og at der løbende sker miljømæssige forbedringer.

En anerkendt standard

I denne internationale standard fastlægges krav til et miljøledelsessystem, som en organisation kan anvende for at forbedre sin miljøpræstation. Det er hensigten med denne internationale standard, at den skal anvendes af organisationer, der ønsker at lede deres miljømæssige ansvar på en systematisk måde, som bidrager til den miljømæssige søjle for bæredygtighed. Denne internationale standard hjælper organisationer til at nå de resultater, der tilsigtes med deres miljøledelsessystem, og som skaber værdi for miljøet, organisationen selv og interessenterne.

Dine fordele ved at have et miljøledelsessystem

Et velimplementeret ledelsessystem sikrer at den strategiske retning følges. Forventningen er i dag at virksomhedens strategi er bæredygtig. Med vores hjælp realiseres bl.a. disse konkrete fordele:

 

Styr på virksomhedens miljøpåvirkning og miljø risici
Realisering af miljø forbedringer
Sikre at det miljøvenlige fokus ikke kun er en god filosofi, men en pengebesparende strategi

Brancher

ISO 14001 kan anvendes i alle brancher. Alle virksomheder der ønsker en struktureret miljøhåndtering vil have gavn at et ISO 14001 miljøledelsessystem. Vi har stor erfaring fra flere forskellige brancher. Selv om din virksomhed skulle være fra en anden branchen så tøv ikke med at kontakte os. Vores ledelsessystem kan anvendes i alle brancher. Hvis der skal særlige tilpasninger til, så finder vi en løsning.

Brancher vi har erfaring med:
    • Bygge og anlæg
    • Elektronik
    • Forskning
    • IT og telekommunikation
    • Kemi og medicin
    • Maritimt udstyr
    • Metal og maskiner
    • Rengøring
    • Software udvikling