Vi søger en klimabevidst kontorelev med speciale i administration

Billed med QR til elev opslagjpgØnsker du at arbejde med bæredygtighed?

Ønsker du at gennemføre miljø- og arbejdsmiljøforbedringer?

Hos KF17 ApS kan du få en god kontorelev læreplads - men samtidig får du hos os, så meget mere – vi giver dig samtidig en uddannelse i bæredygtighed. Vi håber at du efter endt elevtid vil fortsætte hos KF17 ApS, men hvis ikke så vil du forlade os med en professionel uddannelse og et stort kendskab til bæredygtighed som vil gøre dig attraktiv for langt de fleste virksomheder.

 

Hvem er vi?

KF17 ApS er et konsulenthus og vi hjælper vores kunder med at implementere ISO ledelsessystemer hvori vi integrerer bæredygtighed.

Hos vores kunder hjælper vi med at sætte struktur på deres arbejde med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Vi hjælper også med risiko- og mulighedsstyring, forbedringer, procesoptimering, minimering af forurening, optimering af arbejdsmiljø m.m. Vi har en meget spændende hverdag med kunder godt fordelt i Danmark.

Vi har også aktiviteter i USA som du naturligvis også kan blive engageret i hvis du har lyst.

 

Elevopgaverne

Som elev er der en masse du skal lære i henhold til læringsplanerne. Dem kommer vi helt sikkert godt igennem.

Hos os vil du komme til at arbejde meget med:

·         Miljø og bæredygtighed

·         Arbejdsmiljø

·         Markedsføring / salgsarbejde

·         Projektstyring

·         Udvikling af præsentationer, formularer og andre procesfremmende værktøjer.

 

Du vil opleve dage hvor du på vores kontor har interne administrative opgaver.

Men mange dage er dage hvor du kommer til at arbejde med opgaver for vores kunder. Det kan være på kontoret eller ude hos vores kunder. Du vil komme med ud til kunderne som “føl” og hjælpe os med at yde en god service. I løbet af din elevtid vil du få mulighed for at udføre selvstændige opgaver for vores kunder.

 

Hvem er du?

Vores kommende elev er først og fremmest en person der er tillidsvækkende. Du kommer til at tale med alle typer af ansatte hos vores kunder og det er centralt at alle får tillid til dig. Det kræver at du er nysgerrig og god til at lytte.

Du er en glad og smilende person der med et godt udført arbejde hjælper os og vores kunder med at implementere bæredygtighed til glæde for os alle.

Du er desuden god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt.

Interesseret?

Hos KF17 ApS vil du komme til at arbejde i et travlt, men sjovt og uformelt, miljø med en bred vifte af opgaver der gør, at du får en spændende og afvekslende arbejdsdag.

 

Har du lyst til at være en del af Team KF17?

Vi holder løbende samtaler - søg stillingen med det samme via dette link: https://forms.office.com/e/EKdwz9TC5v

 

eller skan QR koden.